• Hur fungerar Bookatreat?

  Via Bookatreat kan du boka alla olika sorters skönhetsbehandlingar på samma ställe. Bokningen sker enkelt med ett klick i appen eller på vår webb. Du ser alla salonger, behandlingar och lediga tider och kan filtrera på område, behandlingstyp, dag eller tid på dygnet. Behandlingen betalas direkt i appen/webben 24 timmar innan din behandling börjar och fram tills dess kan du enkelt avboka kostnadsfritt. Under “my treats” hittar du alla dina bokade tider samt din historik.

 • Vad kostar det?

  Vi på Bookatreat tar inget extra betalt från dig som kund, du betalar endast priset för behandlingen som salongen har satt. Däremot bjuder vi på en valfri gratisbehandling efter tio utförda behandlingar.

 • Hur betalar jag för min behandling?

  När du registrerar ditt betalkort sparas informationen och du slipper fylla i kortnummer vid varje bokning. Priset för behandlingen dras från ditt kort 24 timmar innan din bokade behandling börjar. Om salongen har "betala på plats" innebär det att du betalar för din behandling på salongen/butiken och inte via Bookatreat (dessa behandlingar är ej bonusgrundande).

 • Hur avbokar jag en behandling?

  Du kan avboka din behandling i appen eller på hemsidan genom ett enkelt knapptryck. Genom att gå till ”Mina treats” ser du dina kommande behandlingar, där kan du också avboka din behandling. Kostnaden för behandlingen dras från ditt kort 24 timmar innan din behandling börjar, fram tills dess kan du avboka kostnadsfritt.

 • Hur fungerar bonussystemet?

  Varje gång du bokar en behandling som är märkt med “Bonus-grundande” samlar du också in bonus. Efter tio bokade behandlingar får du en gratisbehandling för det genomsnittliga priset av dina tidigare behandlingar. Bonusen syns på ditt Bookatreat-konto direkt efter att behandlingen är betald.

 • Hur tar jag ut min bonus?

  Om du har tjänat in en bonusbehandling kommer du erbjudas att betala med detta belopp vid din nästa bokning. Eventuell mellanskillnad mellan din bonus och behandlingens pris kan du betala med ditt registrerade betalkort. Eventuellt ”överskott” mellan din bonusbehandling och kostnad för behandlingen utbetalas eller sparas inte.

 • Hur ändrar jag mina uppgifter?

  Under ”My Account” ändrar du enkelt dina personliga uppgifter och din betalinformation.

 • Hur köper jag ett presentkort på Bookatreat?

  Om du vill köpa/ge bort ett presentkort så kontaktar du Bookatreat på hello@bookatreat.se, du anger summan och vi debiterar ditt konto som du registrerar i appen. Därefter skickar vi ett fint presentkort till den adress du önskar. Mottagaren av presentkortet kan sen nyttja beloppet på valfri salong som är ansluten till Bookatreat.

 • Vad gör jag om jag är missnöjd med min behandling?

  Bookatreat fungerar endast som ombud för salonger och behandlare och tar därmed inget ansvar för utförda tjänster. Därför ska alla anspråk gällande behandlingar och dess genomförande riktas mot salongen eller behandlaren i fråga. Däremot vill vi gärna höra om din upplevelse inte levt upp till förväntningarna så att vi vid allvarligare incidenter kan överväga att avbryta samarbetet med aktuell salong.

 • Hur kvalitetssäkrar ni era salonger?

  Alla salonger som är anslutan till Bookatreat har vi besökt innan vi godkänt dem i vår tjänst. Det innebär att det är seriösa utövare och att företaget har ett organisationsnummer och är registrerade. För att utvärdera kvaliteten på service och utförande ber vi dig som kund att efter varje genomförd behandling betygsätta ditt besök, det hjälper sedan andra kunder att välja rätt salong. Vid upprepade låga betyg tas salongen/behandlingen bort från vårt utbud.

 • Min favoritsalong finns ej i Bookatreat?

  Du kanske saknar din favoritsalong i vårt utbud av salonger? Maila oss isåfall salongens namn till hello@bookatreat.se. Du får väldigt gärna även upplysa din favoritsalong om att du skulle vilja se dem i utbudet via Bookatreat. Leder ditt tips till att salongen ansluter sig så bjuder vi på behandlingar för 1000 kr.

 • Jag bokade under en kampanj, hur får jag min gåva?

  Har du bokat en behandling under ett kampanjerbjudande så kommer du inom ca 24 h att få ett mail med instruktioner för hur du får/hämtar din gåva.

 • Jag är intresserad av att ansluta min salong, hur går jag tillväga?

  Kontakta oss så bokar vi in ett möte. Uppgifter hittar du under fliken “kontakta oss”.