Vi hjälper dig att skaffa nya kunder
och ger dig ett modernt
bokningssystem samt marknadsföring

  • Fler bokningar
  • Färre “no-shows”
  • Mer intäkter
  • Modernt bokningssystem

Kontakta oss för att boka demo

Bookatreat app

Bookatreat tillhandahåller Sveriges ledande App inom skönhetsbokningar. Genom Bookatreat kan du få bokningar på dina annars obokade tider, eller skaffar nya kunder genom att lägga ut din salong på Bookatreat App och Webb. Du får synlighet och marknadsföring bland våra tusentals användare.

Kunderna betalar direkt i appen och och då vi alltid tar betalt av våra kunder 24 timmar innan behandlingstillfället kan vi försäkra dig mot uteblivna kundbesök. Att gå med i Bookatreat är kostnadsfritt, vi tar bara betalt när du får en bokning via oss.

Bokningssystem

Bookatreat erbjuder marknadens modernaste bokningslösning. Bokningssystemet kan du använda för alla dina kunder och bokningar, inte enbart de tider du vill visa i Bookatreat App. Systemet blir därmed ett kostnadsfritt alternativ till ditt nuvarande bokningssystem. Bokingssystemet är det senaste på marknaden med snygg design och lättanvänt gränssnitt. Du väljer själv om du vill placera bokningen på din egen hemsida eller så kan du använda Bookatreat´s självgenererande hemsidor för att snabbt komma igång med din verksamhet. Bokningssystemet finns även som en App och ingår helt kostnadsfritt i ditt abonnemang.

Kaching kassa & Produktregister

KACHING är ett molnbaserat kassasystem som kan användas för iPad eller mobilen. Kaching erbjuder mobila kassor som enkelt installeras på iPad eller iPhone och möjliggör att personalen i salongen kan hjälpa och ta betalt av kunden direkt i säljdialogen. Med kassasystem som en app för iPad eller iPhone är det enkelt att flexibelt dimensionera upp antal kassor per salong. Digitala kvitton och mobila betalsätt såsom Swish, Klarna, Apple Pay ger helt nya möjligheter till enkel försäljning. Med KACHING kassasystem hanterar du salongens produktlager och med smidiga funktioner så som lagerstatus, bilder på produkter, scanning mm är produkterna enkla att hantera. Uppdateringar och nya versioner ingår, och systemet är enkelt att integrera, smidigt att implementera och inte minst lätt att använda.

Hemsida

Saknar du en egen hemsida eller skulle du vilja ha en ny? Bookatreat erbjuder dig som valt vårt bokningssystem en personlig hemsida som du själv designar med hjälp av egna bilder, text, logo och färger. Via hemsidan kan kunder snabbt och enkelt boka en tid din salongen via din personliga online-bokning. Bookatreat säkerställer även att din hemsida blir sökbar på Google och på ett effektivt sätt blir synlig för nya kunder. Hemsidan fungerar lika bra via dator som mobil eller ipad.

Läs varför våra kunder valt Bookatreat

Kontakta oss för mer information!

Du måste fylla i salong namn
Du måste fylla i ditt efternamn
Du måste fylla i ditt namn
Du måste fylla i e-post
Du måste fylla i telefonnummer