Bokningstjänst för skönhetsbehandlingar

Bookatreat är Sveriges ledande bokningsapp för skönhet och frisörbesök. Bookatreat möjliggör bokningar av alla dina skönhetsbehandlingar på ett och samma ställe. Vi vill revolutionera sättet som vi bokar skönhetsbehandlingar idag. Vi vill att det skall vara precis lika enkelt som att boka ett hotel, köpa en flygresa eller beställa en taxi. Att boka din nästa skönhetsbehandling skall bara vara ett knapptryck bort, vart än du befinner dig, närsomhelst! Du kan upptäcka nya skönhetssalonger, boka behandlingar online eller varför inte bara bli inspirerad av nya skönhetstrender.

Vad kostar det?

Vi är här för att revolutionera skönehetsindustrin, och därför tar vi inte heller betalt för våra tjänster – att använda vår app eller webb är helt gratis. Ladda ner vår app idag och få omedelbart tillgång till alla våra erbjudanden direkt i mobilen.

Vi utökar teamet

Just nu letar vi efter utesäljare för att värva fler salonger till bookatreat samt kundtjänstmedarbetare för att ge våra kunder service i världsklass. Du är välkommen att skicka en intresseanmälan till info@bookatreat.se.